Μέθοδος απώλειας βάρους με Ιατρική παρακολούθηση! Εύκολη, Αποτελεσματική, Ασφαλής!

Η μέθοδος

Δημιουργημένη από ομάδα ιατρών, ειδικών σε θέματα διατροφής, προσφέρoυμε μια νέα μέθοδο για τη συνολική διαχείριση του υπερβάλλοντος  βάρους και της παχυσαρκίας: τη μέθοδο Eurodiet.

Πολύ περισσότερο από μια απλή δίαιτα, η μέθοδος Eurodiet επιτρέπει το συνολικό επαναπρογραμματισμό της διατροφής υπό την επίβλεψη ενός επαγγελματία υγείας.

Πώς λειτουργεί η μέθοδος Eurodiet;

  1. Ιατρική παρακολούθηση

Η υποστήριξη από Ιατρό είναι απαραίτητη για τη ρύθμιση των διατροφικών συνηθειών και την επιτυχή απώλεια βάρους.

Για να ξεκινήσετε το πρόγραμμά σας επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο ιατρός ειδικός παθολόγος του Medipolis κος Κωνσταντίνος Μπαλαμπάνης χρησιμοποιεί μια σειρά καινοτόμων διαγνωστικών εργαλείων για να σας δώσει μια λεπτομερή διατροφική και συμπεριφορική αξιολόγηση. Τα αποτελέσματα θα του επιτρέψουν να διαμορφώσει το διατροφικό επαναπρογραμματισμό σας σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες.

Η φάση από την οποία θα ξεκινήσετε θα εξαρτηθεί από την αξιολόγηση της υγείας σας, το επιθυμητό βάρος που θέλετε να φτάσετε, τη σύνθεση του σώματός σας, τις διατροφικές σας συνήθειες και φυσικά, το κίνητρό σας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματός σας, ο Ιατρός θα σας υποστηρίξει, θα σας βοηθάει να αποφεύγετε τις διατροφικές παγίδες, θα παρακολουθεί την ικανοποιητική εξέλιξη της απώλειας βάρους σας (διατήρηση της μυϊκής μάζας), θα αναλύει τους ψυχολογικούς παράγοντες που εμπλέκονται στη διαδικασία της απώλειας του βάρους, ώστε να μπορέσετε να διατηρήσετε τις νεοαποκτηθείσες καλές διατροφικές συνήθειες (και το χαμηλότερο βάρος!) σε βάθος χρόνου.

  1. Μενού προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας

Ανάλογα με την αρχική φάση που επιλέγεται, το τυπικό μενού σας θα περιλαμβάνει έναν αριθμό από προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη και χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες (επιλογή από ένα πλήθος περισσότερων από 80 προϊόντων), καθώς επίσης και άλλα συνηθισμένα φαγητά, που θα σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε ξανά.

  1. Λαμβάνοντας υπόψη ψυχοσυμπεριφορικές παραμέτρους

Μερικές φορές, χωρίς να το καταλάβουμε, αλλάζουμε τη διατροφική μας συμπεριφορά και τις συνήθειες μας, για να αντιμετωπίσουμε ορισμένα συναισθήματα. Το υπερβολικό φαγητό, αντί για μια φυσιολογική απάντηση στην πείνα -όπως και θα έπρεπε να είναι- μπορεί να γίνει ένας τρόπος διαχείρισης συναισθημάτων, όπως είναι το άγχος ή η πλήξη. Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος απώλειας βάρους, ο γιατρός θα σας παρέχει υποστήριξη, λαμβάνοντας υπόψη τέτοιου τύπου κίνητρα και συναισθηματικούς παράγοντες.

 

6 λόγοι για να επιλέξετε eurodiet

Σταδιακή και επιστημονική τροποποίηση των διατροφικών συνηθειών σας, που θα σας φέρει ομαλά στο ιδανικό για εσάς βάρος και θα σας βοηθήσει να το διατηρήσετε.

Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες δίαιτες, η κατάλληλη πρόσληψη πρωτεΐνης υψηλής βιολογικής αξίας, θα διατηρήσει τη μυϊκή σας μάζα .

Το αίσθημα κορεσμού που παρέχεται από την υψηλής βιολογικής αξίας πρωτεΐνη, τις φυτικές ίνες και το χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.

Μια δίαιτα εύκολη στην εφαρμογή, ποτέ κουραστική, χάρη στη μεγάλη ποικιλία των διαθέσιμων προϊόντων.

Ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα 4 φάσεων που θα σας επιτρέψει να πετύχετε σταδιακά, μια πραγματικά ισορροπημένη διατροφή .

Υποστήριξη και καθοδήγηση από έναν Ιατρό!